Doživotna garancija na zubne implantate | Zubni implantati Hrvatska

Zašto zubar u Hrvatskoj?

  • Cijene niže 50-80% nego u zemljama EU
  • Petogodišnja garancija na sve naše protetske radove
  • Tisuće zadovoljnih pacijenata iz čitave Europe

Zatražite besplatnu ponudu


Garancija

Tko ugrađuje implantate kod nas?

Specialisti oralne kirurgije

U našim klinikama ugradnju implantata rade isključivo specijalisti oralne kirurgije s višegodišnjim iskustvom u ugradnji implantata. Svi naši implantolozi su međunarodno školovani stomatolozi, imaju iza sebe čitav niz stručnih seminara s područja oralne kirurgije i implantologije te su redovni sudionici međunarodnih konvencija i seminara. Osim kao sudionici vrlo često sudjeluju i kao gostujući predavači te na taj način prenose svoje znanje i iskustvo svojim kolegama dilje svijeta.

Zašto ugrađivati implantate u Hrvatskoj?

Stomatološki fakultet u Zagrebu je jedan od najcjenjenijih stomatoloških fakulteta u Europi, a hrvatski stomatolozi su izrazito cijenjeni kako unutar Europske Unije tako i izvan nje. Prepoznati su kao vrhunski stručnjaci i specijalisti u svojim područjima djelovanja te postavljaju standarde na kako na domaćoj tako i na međunarodnoj implantološkoj sceni.

Cjene i do 70% niže nego u EU

Postoji li jamstvo na implantate?

U našim klinikama ugrađuju se titanski implantati AstraTech, Nobel Biocare i Straumann, jedni od najcjenjenijih proizvođača dentalnih implantata u svijetu. Ovi implantati dolaze sa doživotnim jamstvom proizvođača i kako takvi su najbolji izbor za sve pacijente koji teže ka najboljem što tržište suvremene dentalne implantologije nudi.

Da li je cijena u Hrvatskoj niža nego u zemljama EU?

Hrvatski implantolozi su po stručnosti među najboljima u svijetu, AstraTech, Nobel Biocare i Straumann implantati koje ugrađujemo su među najboljima u svijetu, no cijena za kompletan rad u Hrvatskoj može biti i do 70% niža nego u Vašoj zemlji. Razlog tome su izrazito niski troškovi rada koji čine razliku u cijeni između vaše zemlje i Hrvatske. Na ovaj način dobiti ćete uslugu najboljih oralnih kirurga, najbolje implantate s doživotnim jamstvom, nove moderno opremljene stomatološke klinike, a sve to po najboljim cijenama u Europi.