Svjedočanstva pacijenata | Zubni implantati Hrvatska

Zašto zubar u Hrvatskoj?

  • Tisuće zadovoljnih pacijenata iz čitave Europe
  • Naše klinike prate najmodernije stomatološke trendove
  • Klinike opremljene najmodernijom stomatološkom opremom

Zatražite besplatnu ponudu


Svjedočanstva pacijenata

Poštovana stomatološka ordinacijo,
dok se opraštam od vas, želio bih iskoristiti priliku kako bih izrazio svoje zadovoljstvo time kako se je sve odvilo. Posebno zahvatima koje su radili kirurg i njegovi asistenti. Svi su jako ljubazni! Bio sam jako zadovoljan urednošću i čistoćom stanova i posebna zahvala ide našem vozaču na njegovoj vožnji i kako se suočio s teškim putem. Usprkos ružnom vremenu dovezao nas je odredište žive i zdrave, te niti u jednom trenu nije zanemario potrebe i želje nas putnika.
Srdačni pozdrav.

Sante, Biella (Italija)

Tek danas smo stigli pročitati poštu i bilo nam je jako drago primiti Vaše čestitke koje više nego spremno uzvraćamo. Iako smo vratiti u Italiju prije dosta mjeseci sjećamo vas se s radošću i jako smo sretni što smo Vas upoznali. Vi ste osobe koje ujedinjuju učinkovitost, ozbiljnost i poštenje sa velikom simpatičnosću. Bila je čista sreća susresti se s Vama i bit ce nam drago vratiti se u Hrvatsku ne samo iz zdravstvenih razloga, nego zato što je samo po sebi zadovoljstvo susreti se s Vama. Još jedan srdačni pozdrav! Nadamo se da nas neće spriječiti ružno vrijeme i da cemo se uskoro vratiti.

Franco i Norma, Rim (Italija)

Ušao sam u ovaj studio i ostao sam iznenađen ljubaznošću s kojom se asistenti odnose prema svojim klijentima. Smirenost i profesionalnost koju doktori i asistenti stvore oko pacijenta.... Moje osobno mišljenje je da sam bio sretan što sam pronašao (preko prijatelja) takvu iznimnu stomatološku ordinaciju, i jedino što mogu reći je.... nastavite tako!!!

Franco, Livorno (Italija)

Zadovoljna sam odrađenim poslom. Cijelo osoblje je bilo jako drago, ljubazno, dostupno i efikasno, odlične cijene, kao i cijeli radni sustav i gostoljubivost, smjestaj itd...
Iskreno ih preporučam.

Stefania, Livorno (Italija)

Topao pozdrav cijelom osoblju.
Svi ste bili ljubazni i srdačni i učinili ste da se osjećam dobro, jer sam bio zabrinut. Umjesto toga, bilo mi je odlično.
Jos jednom hvala... i do idući put.
Srdačni pozdrav,

Demetrio, Rim (Italija)

Poštovani doktore,
htio bih Vam zahvaliti na gostoljubivosti i ljubaznosti koju ste pokazali prema mojoj supruzi i meni tokom našeg boravka u Zagrebu, od strane Vas i Vašeg osoblja. Nikada se nismo osjećali sami, iako smo bili daleko od doma. Vaša organizacija radi zaista odlično.
Jos jednom Vam zahvaljujem i pozdravljam sa doviđenja.

Fabrizio i Giuliana, Livorno (Italija)

Drago osoblje, prošla je gotovo godina dana od našeg boravka u Zagrebu. Iako je naš dolazak bio povezan sa stomatološkim zahvatima, ostao nam je u lijepom sjećanju...cijelog osoblja Vaše ordinacije.
Htjeli smo Vam zahvaliti na gostoljubivosti i tretmanu koji smo dobili.

Lara, Padova (Italija)

Želim izraziti svo svoje zadovoljstvo sa zahvatima koje sam radio do sada u Vašoj stomatološkoj ordinaciji. Pronašao sam maksimalnu ljubaznost, veliku preofesionalnost i učinkovitost cijele ekipe. Posao koji ste meni radili je do sada odlično i bez ikakvih problema. Zbog toga Vam beskrajno zahvaljujem.

Maurizio, Modena (Italija)

Vjerujem da često čitate ovo što Vam sada pišemo: pokušat ćemo napraviti popis kako biste shvatili:
• imate odličan pristup prema klijentu, s kojim postižete da se on osjeća dobro
• za sada možemo reći da smo jako zadovoljni što smo prošli toliki put kako bismo došli do Vas (kažemo za sada jer su naši radovi na pola puta)
• vanjska usluga je odlična: stanovi koje stavljate na raspolaganje (moram reći da je stan puno ljepši od hotela)
• pokazali ste vrhunsku profesionalnost, vrhunsku sposobnost, ugodnu simpatičnost i dozvolite mi da dodam veliku iskrenost
• naša želja je napraviti Vam reklamu u Italiji zato što to stvarno zaslužujute
• sretni smo što smo uložili novce ovdje za našu oralnu higijenu
Hvala na svemu!

Grazia, Milano (Italija)